over Beduco

Beduco behoort tot Group Depre, een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoogkwalitatieve dierenvoeding voor zowel nuts-, sport- als gezelschapsdieren. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West Europa.
Group Depre heeft zich ontwikkeld en gespecialiseerd in 4 deelactiviteiten die een rol spelen in de productieketen van voeding.
Vooreerst produceert Group Depre mengvoeders voor de intensieve veeteelt. Daarnaast is ze actief in de productie voor petfood voor vogels en knaagdieren enerzijds en van petfood voor hond en kat anderzijds. Ten slotte heeft Group Depre een belangrijke activiteit uitgebouwd in de trading en op- & overslag in plantaardige grondstoffen bestemd voor de dieren- en humane voeding.

Oorspronkelijk was Group Depré enkel actief in industriële mengvoeders. In de jaren '90 zet Group Depré de stap naar de petfood sector door de overname van Beyers en Dufky. In 2002 fusioneren beide bedrijven tot Beduco, een samenvoeging van 2 sterke spelers: enerzijds Beyers granen NV, een professional op het gebied van vogelvoeders met duivenvoeder in het bijzonder, en anderzijds het bedrijf Dufky NV, wereldwijd gekend in de voeders van tuinvogels en neerhofdieren, hoenderachtige, hoefachtige en natuurlijk konijnen en knaagdieren. In 2010 is Group Depré over de grenzen gaan prospecteren en heeft ze recent Holland Diervoeders in Dordrecht aan de groep toegevoegd.
Beduco NV mag zich daarom dan ook de specialist bij uitstek noemen in de ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van petfood voor huis- en hobbydieren.