Onze voeding beantwoordt volledig aan de specifieke voedingsbehoeften van uw hond zodat wij uw viervoeter dagelijks een aangepaste maaltijd kunnen bezorgen.

We mogen stellen dat er duidelijke anatomische en fysiologische verschillen zijn tussen kleine en grote honden van verschillende leeftijden. Daardoor is in eerste instantie de grootte met daaraan gekoppeld de leeftijd van uw hond bepalend voor zijn dagdagelijkse voedingsbehoeften.

Het EURO•PREMIUM® ORIGINAL assortiment is een super premium hondenvoeding, op basis van hoog kwalitatieve ingrediënten, die volledig voldoet aan de normale voedingsbehoefte van honden van alle leeftijden en rassen. Het immuunsysteem wordt ondersteund door toevoeging van een specifieke vitaminemix, FOS en MOS en selenium als antioxidant.
Bovendien bieden we ook functionele voeding aan met
EURO•PREMIUM® FUNCTIONAL, op basis van zeer zorgvuldig geselecteerde en hoog kwalitatieve ingrediënten, die beantwoordt aan specifieke behoeften zoals bijvoorbeeld overgewicht, huidallergie, gevoelige spijsvertering,… Door extra toevoeging van natuurlijk antioxidanten op de reeds bestaande vitaminemix (zie Original) wordt bijgedragen tot een uitstekende immuniteit.

EURO•PREMIUM®, de garantie voor een topfitte hond !

Meer info vindt u op www.europremium.be